Asker Skiklubb

Asker Skiklubb Friidrett

Ungdom 15 år og eldre (født 1992 og tidligere)

Dette er er for tiden våre eldste utøvere med organisert trening og spenner fra erfarne 14 åringer til ungdommer på alle ambisjonsnivå i alderen 15 år og eldre.
Gruppen har tilbud om trening fem ganger i uken, med alt fra generell løps-, styrke- og spenst trening til flere økter med øvelsesspesifikk trening.


Trenere Ungdom:
Espen Jahren
Anders Kindberg (sprint)
Thomas Rosvold (diskos/kule)
Willy Rasmussen (Spyd)
Petar Vukicevic (Hekk)
May Ellen Hartting


Tidspunkter for treningene finner du i menyen under Trening: Treningstider


Tåkekameratene
Treningsgruppen fra 15 år og eldre (Tåkekameratene/Team Tåke) ledes med ”jernhånd” av ”Tåkesjef” Espen Jahren, noe han har gjort lenger enn noen av gruppas aktive kan huske(noe som faktisk ikke vil si mer enn ca. 10 år).

Gruppa er på til sammen ca. 40 utøvere, spredd på de aller fleste friidrettsøvelsene og har trening hver dag mandag-fredag.


Spesialkompetanse
Og selv om Tåkesjefen påberoper seg kompetanse innenfor hele friidrettens øvelsesspekter har gruppa likevel hentet inn spesialkompetanse i diskos og kule ved Thomas Rosvold, som besitter mye nyttig viten som ”sjefen” ikke har og som utøverne suger til seg med stor iver.

I tillegg får vi framover hjelp av Willy Rasmussen, som en del av foreldrene sikkert kjenne fra lange rekordkast på -60 tallet.
I tillegg har vi meget velkvalifiserte gjesteopptredener på trenersiden på hekk og i hoppøvelsene.


Godt sosialt miljø
Gruppas styrke er kanskje først og fremst miljøet, og for en del utenforstående (og sjefen) kan nok det sosiale synes ta en smule overhånd..... litt vel ofte.
Vi har alt fra store talenter, seriøst trenende friidrettsungdommer (ikke nødvendigvis samme personer), utøvere som bruker friidretten til å trene for andre idretter, til mer mosjonerende utøvere og de som bare ønsker å begrense ”forfallet”.
Alle ser ut til å trives sammen på trening og yter etter evne alle sammen.


Denne gruppa har året rundt åpent for alle som ønsker å prøve seg. Det er bare å møte opp.