Asker Skiklubb

Asker Skiklubb
Postboks 92
1371 ASKER

Kontoret på Føyka
(klikk for kart)
Åpent 12-16.00,
12-18.00 tirsdag.
Tlf.: 66 76 11 00
Faks: 66 76 11 09

Org.nr 975 820 645
Bankforbindelse: Handelsbanken
Revisor: BDO Noraudit Sandvika AS

Administrative lenker:
Asker Idrettsråd
Asker kommune
Ajour fra Idrettskretsen
Akershus idrettskrets
Norges Idrettsforbundbund

Parker på Føyka
Plassen er avgiftsbelagt 7-16 (13).
80% av beløpet går til klubben.
Pr. time kr. 15.-
pr. døgn kr. 50.-
10 gjesteplasser foran klubbhuset.

Hvordan er skiføret?
Alltid oppdatert prepareringsstatus fra Skiforeningen på Asker Skiklubb Netts føremelding

Ansvarlig redaktør:
Svein Granerud.

Asker Skiklubb Nett

Kajakkens dag i Asker, 16.juni

16/06-2007, 16:37

Lørdag 16. juni 2007 inviterer kajakkgruppa i Asker Skiklubb til åpen dag i Solheimsbukta fra kl. 12-16 ved klubbhuset vårt ved Holmen Fjordhotell

Alle som vil kan prøve å padle kajakk! Vi tilbyr enkel instruksjon, og har ulike typer båter og årer. Vi ønsker å vise hvor flott idrett kajakkpadling er, og de fantastiske padlemulighetene som fjorden i Askerområdet kan by på

I tillegg ønsker vi å vise frem klubbhuset vårt og båtene som vi er stolte av. Huset rommer i tillegg til padleutstyr et bra treningsstudio, garderober og kjøkken. Vi serverer kaffe, saft, vafler og kake. Vi anbefaler ullundertøy (trøye og bukse) og ullsokker til selve padlingen dersom det er kaldt vær. Ved varmere vær er vanlige treningsklær fint. Det er nå stadig varmere i vannet!
Tørt skift og håndkle må medbringes. Spørsmål kan rettes til Astri Syse på telefon 470 32 304


Generelt om kajakkgruppa i Asker Skiklubb
Klubben drives i hovedsak på dugnad. I fjor hadde vi 213 padlende medlemmer, som padlet 234 km hver i snitt (fra 3 km til 1800 km). Det er stor variasjon på våre medlemmer: Noen padler mye og konkurrerer, mens andre er mer makelige ”godværspadlere”. Vi har rom for både viderekomne og nybegynnere, og alle aldersgrupper og funksjonsnivåer er representert. Noen eier sin egen kajakk, og har denne liggende i klubbhuset. Andre låner klubbens båter. Klubben har både svært stødige nybegynnerbåter og noen litt raskere båter.

Man kan melde seg inn i klubben vår via hjemmesiden til Asker Skiklubb, eller man kan ta kontakt med et av styremedlemmene for informasjon.
Avgiften til Asker Skiklubb er 400,-. Særavgiften til kajakkgruppa er også på 400,-. I tillegg betales en ”båtleie” på 500,- dersom man ønsker å benytte klubbens båter. Til sammen blir det da 1300,- for et år. Da kan man benytte anlegget så ofte man ønsker. Vinterstid er treningsstudioet hyppig i bruk.

For nybegynnere som ønsker å melde seg inn i klubben, anbefaler vi sterkt klubbens kajakkskole, som byr på generell introduksjon til sikkerhet, ivaretakelse av utstyr samt grunnleggende padleteknikk.
Mer informasjon om kajakkskolen ligger på nettsiden vår:
www.asker-skiklubb.no/kajakk
Oppslag finnes også på tavla utenfor klubbhuset.

Sikkerhet på sjøen er svært viktig. Flytevest skal alltid brukes, evt. ligge i båten ved tilstrekkelig høye vanntemperaturer.

God padletur!

Tilbake