Asker Skiklubb

Asker Skiklubb Skiskyting

Rapport fra NM/NC Frolfjellet

12/02-2009, 19:30

To år etter forrige NM-seier tok Kaia igjen gull, denne gangen på 7,5 km fellesstart i K19 – med serien 1-1-1-0.


Etter et klikkskudd på første liggende var hun på en 8. plass godt over minuttet bak ledelsen, men jobbet seg fram til en 2. plass før en spennende siste skyting. Med fullt hus på siste stående gikk hun ut med 9 sekunders ledelse foran Joanna Valland, som hun økte til mål. Dagen etter – på NC sprint - tok hun en ny seier etter to fulle hus. Dette må vi si er en grei helg å prikke inn formen på.

Nicolay leverte igjen på standplass, men fikk dessverre problemer med sin hjerteflimmer. Resten av gutta leverte ikke på skytinga, men sedvanlig god fart i sporet brakte Jo Sondre og Joakim opp på 24 og 25. i M18. Martin S i M17 begynte bra med 1 – 1, men så var det stopp. Espen FS ble kroppstaklet og dro til skogs - med ødelagt kolbe som endelig resultat i NM. Espen ML har hevet seg på skytinga i år, men på NM måtte han tåle 8 bom, og med det en 18. plass.

Søndagen opprant med 12 kalde grader og blanke ark. Den som i første rekke benyttet denne sjansen var Martin S og Martin B som begge hadde solide skytinger med 1-2. Lene B viser stadig bedre skytetakter – denne gangen med 1-3 og 9. plass i K senior. Nicolay fikk igjen problemer og måtte bryte, mens Anders Magnus, Espen FS, Espen ML, Joakim og Jo Sondre aldri kom under 3 bom på noen av skytingene. Tørr vi be om litt mer tørrtrening?

Stiklestad og Frol leverte et flott arrangement. Takk til dem!

Tilbake