Asker Skiklubb

Asker Skiklubb Skiskyting

Rapport HL-Beitostølen

11/03-2009, 12:30

Hovedlandsrennet 2009 ble avviklet på Beitostølen, hvor vi stilte med 6 deltagere i jenter gutter 15 og 16 år – Synne (15), Rikke, Anders, Eirik S., Eirik MS og Lars (16).

Hovedlandsrennet 2009 ble avviklet på Beitostølen, hvor vi stilte med 6 deltagere i jenter gutter 15 og 16 år – Synne (15), Rikke, Anders, Eirik S., Eirik MS og Lars (16).

På normalen fredag var det Rikke som gjorde det best med en 7. plass, og som vanlig var det skyteresultatene som avgjorde den endelige plasseringen.

I gutteklassen - med flotte 8 treff og en god tid i sporet for Eirik Müller Sørensen holdt det til en 17. plass, kun litt over to minutter etter vinneren – det var sekundstrid blant deltagerne – og de lå tette som hagl – bare sjekk resultatlistene!

Lørdagens sprint var spennende; jentene gjorde det veldig bra i sine klasser – Synne nr. 13 og Rikke nr. 11 – men også her var det skyteresultatene som avgjorde det hele.

Blant guttene var det Lars som fikk beste plassering med 28. plass – 6 treff – kun 1 min 16 sek etter vinneren!!! Eirik S var slettes ikke helt fornøyd med sin skyting – 5 treff – men endte opp på 40. plass blant 115 deltagere.

Eirik MS havnet i en liten ”kollisjon” under løpet med en annen utøver – og havarerte utenfor løypa med en liten skade i skulderen – og måtte dessverre bryte.

Søndagens stafett opprant med tett snødrev og vanskelige forhold – selv for innskytterne…. Det hindret ikke Anders i å gjøre et kjempeløp i mix-lag; med 10 treff – ved hjelp av kun 3 ekstra skudd, og hvor han etter endt løp vekslet inn til 2. plass – hvorpå laget endte på 6 plass!! – noe Anders var særdeles godt fornøyd med!

Lars og Eirik S gikk på kretsens 2. lag, og endte også på 6. plass – og Eirik MS’s 4. lag endte på 14 plass. – stor innsats!

Rikkes 2. lag slo 1. laget (!) og tok 2. plass, og Synnes 4. lag endte på en akseptabel 17. plass.

Både løpere og støtteapparat var veldig fornøyde etter endt opphold.

Tilbake